BAG OM PRODUKTIONEN
ET VINERI ER NÆSTEN SOM ET LABORATORIE OG KØKKEN I ÉT
At producere vinen er både en "køkkenopgave" med stor fokus på hygiejne og også en del logistik. Samtidig er der også lidt laboratoriestemning - processen af vinens tilblivelse er nemlig meget afhængig af, at vi tilsætter de rigtige ingredienser på de rigtige tidspunkter. Derfor måler vi mange gange, med forskellige måleapparater og udfra forskellige skalaer m.v. For at skabe unikke vine, blandes mosten af de forskellige druetyper - og igen på forskellige tidspunkter.
Vi bestræber os altid på at holde os opdaterede om ny viden, nye metoder og nye mulige procedurer som øger kvaliteten af vinen. Derfor anser vi vinificeringsprocessen som et aldrig stillestående projekt. Samtidig arbejder vi også på, at skabe de bedst mulige sammensætninger af smage i sorterne, for at skabe velsmagende vine.
Som en fødevareproducerende virksomhed, er vi selvfølgeligt kontrolleret og godkendt af Fødevarestyrelsen
Se vores Smiley-rapporter HER