Dansk vin
med omhu

Kimesbjerggaard
Vingård

Dansk vin fra Kimesbjerggaard Vingård
Dansk vin fra Kimesbjerggaard Vingård

Book et vingårdbesøg og smag dansk vin

Book vinsmagning af dansk vin på Kimesbjerggaard Vingård

Smag på vores danske vine ved et vingårdsbesøg. Besøget inkluderer en rundvisning i vinmarken og et kig ind i vores produktionsfaciliteter. Herefter byder vi på smagning af 4-5 udvalgte vine i “Vognporten” som er vores vinsmagningslokale. 

Når du klikker videre til booking, kan du se hvilke aktuelle dage der kan bookes besøg på.

Webstedsikon, Kimesbjergaard Vingård

Et vingårdsbesøg hos os

Når du besøger Kimesbjerggaard, kommer du til en gammel slægtsgård hvor vi dyrker dansk vin i “jord til bord” stil. Praktisk fodtøj og tøj efter vejr og vind er derfor at foretrække. Vi tilbyder alle vores gæster at få en rundtur i vinmarken. I druesæson må man selvfølgelig altid gerne smage på druerne. Efterfølgende kan man få et kig ind i produktionsfaciliteterne i løbet af sæsonen. Så er der mulighed for at se hele processen, fra druerne plukkes til de står på bordet, presset til most og vinificeret. Bagefter går vi over i “Vognporten” og smager på årets aktuelle vine. Til vinen serveres hjemmebagt flute.

Vi kan huse selskaber op til 30 gæster. Vingårdsbesøg som bookes i kalenderen har max 15 deltagere.

Vil du have et privat arrangement?

Vil du gerne invitere familie, venner eller kolleger til et vingårdsbesøg, er I meget velkomne hos os. Vi tilbyder ikke spisning. Kontakt os på tlf 30286788/ 30246788 eller send en mail til kontakt@vinfrafyn.dk så vender vi tilbage hurtigst muligt. Vær opmærksom på, at vi har åbent fra maj til oktober og at udvalg og typer af vin vil variere gennem sæsonen samt fra år til år.

Book vingårdsbesøg

Sammen med venner, kolleger, forening eller familie

Køb gavekort

Glæd en du holder af
Webstedsikon, Kimesbjergaard Vingård

En slægstgård bliver til vingård

Vi byder gæster velkommen
på vores vingård

I 2008 blev vores gamle slægtsgård til vingård og de sidste 9 år har vi solgt dansk vin af egen produktion. Drømmen om en vingård blev virkelighed og vi nyder at dele vores passion for dansk vin med interesserede gæster, kunder i gårdbutikken og samarbejdspartnere

Kirsten & Leif Ganderup

Webstedsikon, Kimesbjergaard Vingård

Læs mere om booking

Dansk vin
hvidvin, rødvin, rosévin
bobler, snaps

Dansk vin på Fyn

Velkommen til Kimesbjerggaard Vingård, hvor du kan opleve en god vinsmagning af dansk vin på det sydlige Fyn. Vores vingård tilbyder mulighed for at udforske et udvalg af danske vine, og du har mulighed for at booke et vinsmagningsevent. “Book vinsmagning af dansk vin – Kimesbjerggaard Vingård” og glæd dig til en god oplevelse med smagsoplevelser og en hyggelig stund.

Vinsmagning og vingårdsbesøg

Vores vinsmagning hedder “et vingårdsbesøg” og inkluderer en guidet rundvisning på vingården, hvor du får indblik i vores passion for vinproduktion og de druer, som anvendes i vores vine. Du vil også få mulighed for at udforske vores vinmark og forstå den dedikation, der ligger bag hvert glas vin, vi producerer.

Book vinsmagning af dansk vin

For at booke vinsmagning skal du blot klikke videre til vores bookingsystem hvor, hvor du kan vælge den ønskede dato og antal deltagere. Vi sørger for, at dit besøg bliver en god oplevelse, hvor du kan nyde vores håndværk og smag danske vine. Så kom gerne på besøg, sammen med en eller flere du vil dele en stund med i vinens tegn. Velkommen til vin og smagsoplevelser på Kimesbjerggaard Vingård.

Køb gavekort til vinsmagning

Vil du gerne glæde en du holder af, så kan du købe et gavekort til et vingårdsbesøg hos os. Gavekortet købes elektronisk og indløses på samme vis. Vi følger gældende lovgivning for salg af gavekort. Betingelserne findes samme sted som gavekortet kan købes. Klik HER